Scroll Top

Φιλοσοφία

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η επιχείρησή μας έθεσε ως προτεραιότητες:

  • την Άμεση Επαφή με τον Πελάτη
  • τη Γρήγορη Εξυπηρέτηση
  • την Κατανόηση των Αναγκών του.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό πως μία μεγάλη μερίδα πελατών προτιμά σταθερά για τρεις δεκαετίες τις υπηρεσίες μας για τις ανάγκες προβολής τους. Πιστεύουμε πως ο αρχικός  στόχος επετεύχθη και σήμερα είμαστε περήφανοι για τις καλές επαγγελματικές μας σχέσεις με το σύνολο των 1500 και πλέον επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται.

Η παράδοση αυτή συνεχίζεται και την ενστερνίζονται οι άνθρωποί μας, που εργάζονται και δημιουργούν σε άριστο εργασιακό περιβάλλον. Το δυναμικό της επιχείρησής μας αποτελείται από στελέχη πολύχρονης εμπειρίας στον χώρο και αποτελούν μαζί με τους νεώτερους που έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια, την πλέον δυναμική ομάδα εργασίας.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, εντάσσονται η συμμετοχή μας σε διεθνείς κλαδικές Εκθέσεις και το συνεχώς διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μας στο εξωτερικό. Προσφέρουμε έτσι ένα σύστημα καθετοποιημένων υπηρεσιών σε άμεσους και έμμεσους πελάτες, που αποτελείται από εκθέσεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και την έκδοση ελληνόφωνων και αγγλόφωνων εντύπων.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αποτελούν ορμητήρια της πανελλήνιας δραστηριότητάς μας  δημιουργώντας σταθερές, πολύχρονες σχέσεις συνεργασίας με κλαδικούς Συνδέσμους, Ενώσεις, Επιμελητήρια, αρμόδια Υπουργεία, Πανεπιστήμια, Επιστημονικούς φορείς, Κλαδικό και Οικονομικό Τύπο.

Η προσπάθεια για συνεχή καλυτέρευση των υπηρεσιών μας, για δημιουργία και υλοποίηση νέων, καινοτόμων ιδεών στον κλάδο μας, δε σταματά. Η συνεχής έρευνα αγοράς, κυρίως στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και σε έναν βαθμό σε ολόκληρο τον κόσμο, και η επέκταση σε νέους τομείς δραστηριότητας, συνεχίζονται καθημερινά και με την ίδια διάθεση και ενθουσιασμό της πρώτης ημέρας.