Για πρώτη φορά εμβόλιμα στην αίθουσα 2 της Syskevasia θα διεξαχθεί η ειδική ενότητα Printing  – Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Έχουμε οργανώσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Δείτε περισσότερα εδώ!

Εμβόλιμα στην έκθεση Chem/Ecolink στην αίθουσα 1, πραγματοποιούμε την ειδική ενότητα Health Lab για 2η φορά ώστε να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής σε εταιρείες εργαστηριακού  εξοπλισμού, τεχνολογίας υγείας και βιοεπιστημών.

Η HealthLab ακολουθώντας παρόμοιες εκθέσεις του εξωτερικού  παρουσιάζει εταιρίες οι οποίες προμηθεύουν εργαστηριακό εξοπλισμό ιατρικής, φαρμάκων, παραφαρμάκων και κοσμετολογίας, νέες τεχνολογίες, πρωτότυπα & καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό & προϊόντα βιοεπιστημών καθώς και πάροχους υπηρεσιών.

Την HealthLab αναμένεται να επισκεφθούν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο της υγείας, όπως νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, κλινικές, ιατροί και φαρμακοποιοί, φαρμακεία, ινστιτούτα, κέντρα ερευνών, επιστήμονες, ερευνητές, εργαστήρια, επιστημονικοί φορείς, κ.α.

Υποστηρικτές της HealthLab ήταν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε.), η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β) και το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα συνέδρια & ημερίδες από επιστημονικούς φορείς και εκθέτες.

Η υγεία το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί τον πιο νευραλγικό τομέα της έρευνας, της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης. Η HealthLab ανοίγει το δρόμο για την προβολή των μέσων και των εξελίξεων της διατήρησης του σπουδαιότερου δώρου, του δώρου της ζωής. 

Δείτε περισσότερα εδώ!